4/7inches 40T Tænder Hårdmetal Cirkulære Træ Skærende Værktøj Huldiameter 20mm Træ Skære Power Hot

Ny vare

kr21.76

-39%

kr36.25

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: blade rundsav til træ, disk sav træ, 180mm blade, cirkulær skive, disc træ, 8 tommer circular saw blade, disc stål, circular blade, 150mm circular saw blade, cirkulære til træ.

4/7inches 40T Tænder Hårdmetal Cirkulære Træ Skærende Værktøj Huldiameter 20mm Træ Skære el-Værktøj, Tilbehør

Funktioner: Lavet af høj kvalitet hårdmetal, dette cirkulære er ganske holdbar.Indre diameter 20mm, og det vil passe til mange elektrisk sav maskiner. 40 jævnt arrangeret tænder er meget, der hurtigt og flydende skæring.Det kan skære non-ferro-metaller som aluminium, messing, kobber, bronze og plast, PMMA, PVC, glasfiber, træ, osv.Vid udstrækning anvendes på marmor, skæremaskiner, elkedel, fukssvansen, rullebord save.

Specifikationer:

Materiale: hårdmetal

Tænder: 40T

Ydre Diameter: 105mm/4in 180mm/7i(Valgfrit)

Indre Diameter: 20mm/0.78 i

. : 11000rpm

Pakken Indeholder:

1 x

Bemærk: farven på bogstaver trykt på varen er tilfældig.

Om feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner for Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi leverer til mere bekræftet for adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske element og er for din reference .

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i emballagen og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Gladsaxe-loebet.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis prod u ct(s) er (er) ikke som annonceret.

Model-Nummer cirkulær
Antallet af Pc ' er 1 Pc
Brug Kommerciel Fremstilling
DIY-Forsyninger Træbearbejdning
Oprindelse KN(Oprindelse)
Blade Type Rundsavblade
Størrelse 105mm/4in 180mm/7in
Mærke WALFRONT
Efterbehandling Andre
Bladmateriale Andre
Certificering INGEN

Skriv en anmeldelse

4/7inches 40T Tænder Hårdmetal Cirkulære Træ Skærende Værktøj Huldiameter 20mm Træ Skære Power Hot

4/7inches 40T Tænder Hårdmetal Cirkulære Træ Skærende Værktøj Huldiameter 20mm Træ Skære Power Hot

Forbindelse