Syning Værktøjer Sølv Symaskine Metal Spole Spole Sag For Toyota Bror, Janome, Elna Bernina Sanger

Ny vare

kr28.43

-30%

kr41.20

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: fod pfaff, spolen sanger, elna vintage, corolla, indehaveren tråd, slinger symaskine tilbehør, spolen, industriel symaskine, bernina fod, sanger genie symaskine dele.

65622 MERE

Specifikation:

100% helt nye og høj kvalitet

Farve:Som billede

Materiale:metal

Anvendelse:sy

Type:spolekapslen

Pakke:1pc

Bemærk:

Bemærk, at 1-2cm fejl på grund af manuel måling

Item farve, der vises i billeder kan vise en smule anderledes ud på din computer skærm, da skærme er ikke kalibreret samme

sending

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 3-5 dage, når din betaling er gennemført.

Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told .

vender tilbage

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

garantien og vedligeholdelse

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi leverer også 12-måneders gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

'

Type Symaskine Dele
Oprindelse KN(Oprindelse)
Bruger Andre

Skriv en anmeldelse

Syning Værktøjer Sølv Symaskine Metal Spole Spole Sag For Toyota Bror, Janome, Elna Bernina Sanger

Syning Værktøjer Sølv Symaskine Metal Spole Spole Sag For Toyota Bror, Janome, Elna Bernina Sanger

Forbindelse