Auto Batteriets Negative støvtæt Dække trim Fit For Nissan Patrol Y62 Armada Infiniti QX80

Ny vare

kr73.30

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: cap infiniti qx80, patrulje hvalp, nissan armada tilbehør 2014, y62, nissan patrol y62, w117, for infiniti qx80, qx 80 bil, nissan patrol y62 2015, sikring nissan.

Fordi den samme bil model, kan fremstilles forskelligt i forskellige lande.Så når du får det.Hvis det ikke er relevant eller ikke tilgængelig.Venligst kontakt os.Giv os billedet Lad os vide, hvor der er fejl.Vi vil give dig en tilfredsstillende service.Tak for din støtte og forståelse Funktion:

Nem installation uden brug af værktøj, dobbelt side 3M bilindustrien tape er vedlagt.

Aldrig Falme, Aldrig Rust.

Give iøjnefaldende show off og personlise din bil.

Lavet i en ISO 9001 facilitet til at sikre en god kvalitet.Strenge Fabrik QC test.Garanteret Kvalitet, Garanti, Der Tilbydes.En af de bedste på markedet.Holder I Flere År.Opmærksomhed: Fordi den samme model bil, kan være anderledes, der er produceret i forskellige lande.Sørg venligst for, at en del af din bil som vores billede viser, eller det ikke passer, hvis der er nogen forskelle, bedes du kontakte med os, før du køber det, tak!Montering: 1. Fjern alt støv og fedt fra anvendelsesområdet. 2. Brug 3M General Purpose Cleaner og Voks Remover eller andre milde opløsningsmidler, såsom sprit påføres med en ren klud. 3. Indirekte varme trim dække og bil karrosseri bruge en hårtørrer til 30 grader Celsius med henblik på at opnå en forbedret instant bond. 4. Fjern ydre dækker fra tape til at udsætte sticky side. 5. Gælder støbning (med tape anvendt) til det ønskede område af bilens karosseri. 6. Buff ned næppe efter anvendelse. 7. 24 timer, før du vasker din bil.Kontakt os: Vil være meget værdsat, hvis du forlader mig positiv feedback med fire 5-Detaljeret Sælger Rating (DSR) til os, der baserer på din tilfredshed med vores vare-og service.Det er bare at tage dig fews sekunder .men det betyder meget for mig .og vi vil gøre det samme for dig inden for 24 timer eller mere før.hvis mindre end en positiv feedback, der kommer til at være venstre vil vi sætte pris på muligheden for at blive hørt og rette det spørgsmål, der distribuerer til dig.vær venlig ikke at efterlade os nogen neutral/negativ feedback,så kontakt os på at løse eventuelle spørgsmål om transaktionen .Jeg er en ærlig sælger , at jeg altid er her til at løse ethvert problem for dig .DER ER INGEN PROBLEMER I, AT TO PERSONER IKKE KAN LØSE .Tak for din støtte.

Item Længde 10inch
Item Bredde 10inch
Item Højde 10inch
Mærke NoEnName_Null
Model Navn np14
Materiale Type ABS
Oprindelse KN(Oprindelse)
Ekstern Afprøvning, Certificering ISO9001
Element Vægt 1kg
År Patrulje Y62 2012-2019 Armada 2017-2019 QX80 2014-2019

Skriv en anmeldelse

Auto Batteriets Negative støvtæt Dække trim Fit For Nissan Patrol Y62 Armada Infiniti QX80

Auto Batteriets Negative støvtæt Dække trim Fit For Nissan Patrol Y62 Armada Infiniti QX80

Forbindelse