Form for mursten loft gamle mursten (6 sten)

Ny vare

kr92.01

-4%

kr96.84

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: loft skifte, pendel lampe, industri lampe, hænge lampe, gulvlampe loft, lampe væggen, loft lampe, loft billede, decor loft, loft stil.

Polyurethan form for kunstig sten "gamle mursten".Størrelsen af formen er 30*40 cm, inden for de færdige produkter, som er modtaget med 1 отливки-0, 1-pladsen.M. (ca).Unikke elementer i form-6 stykker.

Klassisk efterligning af alderen tid og vejr murværk.På trods af sin udbredelse, er det ikke mister sin appel, på grund af den følelse af tilstedeværelse af magt tid i dette materiale.enkelt flise størrelse 28*6*1 cm., kanten er ujævn, om med syning af sømme.Antallet af fliser i en form (0,1-pladsen.M.) -6 stykker.Alle brikker i en form af forskellige tekstur (ikke gentages).Det samlede areal af færdige produkter, der er fremstillet fra en skimmel støbning er omkring 0,1-pladsen.M.Ansøgning-både indvendig og udvendig.

Form er lavet af høj-kvalitets polyurethan-det giver dig mulighed for at foretage flere støbegods både på gips og beton.Leveringstiden af ordren i Rusland er 5-7 dage.

sten størrelse Omkring 28*6 cm., kant ikke selv
Oprindelse RUC(Oprindelse)
Materiale Pu
Tykkelse af Sten Omkring 1 cm.
Antallet af sten 6 stk
Formen størrelse 40*30 cm.
Delivery time in Russia 5-7 dage

Skriv en anmeldelse

Form for mursten loft gamle mursten (6 sten)

Form for mursten loft gamle mursten (6 sten)

Forbindelse