10stk Bil Dæk Anti-skid Bånd Snekæder Bil Dæk Hjul Anti-Slip Kabel-Bælte Kæde Til Bil Regn Is Nødsituation Kæder Værktøj

Ny vare

kr73.79

-4%

kr77.64

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: kæden sne, bil kæde sne, Uafgjort, hr. is kæde, neckl, auto kæde, vinterdæk bil, Kæde Hjul, leili sne cykel, støtte sne.

Beskrivelse:

100% Helt Nye og Høj Kvalitet!

Dette produkt kan bruges i sne dæk glat mudder, glatte og glasur situationer.

Dette produkt er let at bruge, kan bruges i enhver anledning med temperaturen.

Dette produkt sejhed, kolde -35 grader i minus -35 grader.

Bil anti-skid kæde er designet til bilindustrien sikkerhed og design af brugen af biler sikkerhed forsyninger.

Brug af særlige anti-skid overfladen ru overflade, så det øger friktion med vejen, som regel i sne og mudrede vejforhold, for at beskytte dæk for at forhindre dæk slip, for at sikre normal kørsel rolle af køretøjet.

Især om vinteren sne på vejen, der effektivt kan garantere bilens kørsel niveau

Bil anti-skid kæde er ikke bare årstidens produkter, det er ikke kun i vinter og regn og sne vejret kan spille en rolle i den samme skiløb, langrend, felt udforskning, bjerg-kørsel og andre af Køretøjet kører situation en afgørende rolle.Stabil kørsel sikkerhed.

Tips

Det er bedst at køre godt, før de anti-skid kæder, snarere end i lyset af sne og is efter installationen, da den midlertidig parkering for at installere anti-skid kæde end den tidlige installation af problemer, er ikke befordrende for sikkerheden.

Installere og demontere køretøjet på et sikkert sted.Som i den travle vej, skal du indstille den nødvendige trafik advarselstegn.

Du må ikke installere skid kæder i tilfælde af punktering.Anti-skid kæder er også begrænset i størrelse, og de er tilgængelige for forskellige hjulstørrelser og dæk bredder.

Opmærksomhed bør rettes mod valget af udskridning kæder der passer til hjulstørrelsen.Installer anti-skid kæde, den kørte hastighed er generelt ikke mere end 40 km / time, og er opmærksomme på så vidt muligt at undgå pludselig acceleration eller deceleration.

Når køretøjet i vejen uden brug af anti-skid kæder, skal du fjerne den anti-skid kæde.Anti-skid kæderne er ikke beregnet til trailere eller traktorer.

Specifikationer:

Navn: Bil Anti-skid Kæde

Materiale: Nylon 66

Farve: Orange

Tykkelse: 2.1 mm

Længde: 880mm

Anvendelsesområde: mellem 165/50-385/60 brede dæk størrelse kan være

Pakke Inkluderet:

10 x Bil anti-skid kæde

Oprindelse KN(Oprindelse)
Item Bredde 0.21cm
anvendelsesområde Mellem 165/50-385/60 Brede Dæk Størrelse
Mærke JEOBEST
Materiale Type Nylon 66
Element Vægt 0.322kg
Anti-skid Kæder -
Item Længde 88cm

Skriv en anmeldelse

10stk Bil Dæk Anti-skid Bånd Snekæder Bil Dæk Hjul Anti-Slip Kabel-Bælte Kæde Til Bil Regn Is Nødsituation Kæder Værktøj

10stk Bil Dæk Anti-skid Bånd Snekæder Bil Dæk Hjul Anti-Slip Kabel-Bælte Kæde Til Bil Regn Is Nødsituation Kæder Værktøj

Forbindelse