Nyhed Tilbud! Gratis forsendelse Pistillo loft lys kreative daisy loft belysning hot sælger to størrelser

Gratis forsendelse Pistillo loft lys kreative daisy loft belysning hot sælger to størrelser

Ny vare

kr1 196.14

-9%

kr1 329.04

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: lampeskærm, arbejdslamper, 1SE, xiaomi ceil, papir plafond, hivi loft, loft lightes moderne, runde loft lampe, led skrue, tin loft lys.

Gratis forsendelse Pistillo loft lys kreative daisy loft belysning væglampe hot sælger to størrelser

Farve:krom materiale:ABS Kategori: loft Lys Stil: Moderne

Base-Type:E27

Lyskilde:E27 (ikke omfatter pære )

Spænding :110-240

lille størrelse:Dia45cm*H30cm

store størrelse:Dia60cm*H33cm

Om Betaling:

Der er mange betalingsmetoder til rådighed på Gladsaxe-loebet.dk .kom såsom PayPal, kreditkort, real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Gladsaxe-loebet.dk , og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

BEMÆRK: DU BETALINGEN OMFATTER IKKE TOLD, SKATTER ELLER ANDRE INDFØRSEL GEBYRER.

Om Forsendelse:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adresse SKAL MATCHyour leveringsadresse.

4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekenden andholidays.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Forsendelse omkostninger : Klik på "Fragt og betaling" fanen på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.Men de fleste af vores produkter vil levere gratis forsendelse service.

Retur & Refusion:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, itwas modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, er det isconsidered brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er NOEXCEPTIONS!

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Gladsaxe-loebet.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Købere er ansvarlig for tilbagevenden shipping .

Om Garantien:

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer(undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden(og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER UDSKIFTE DELE MED ANEXPIRED GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Gladsaxe-loebet.dk!

Om Feedback:

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig .Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Positiv feedback er meget vigtig for os, også for dig.Det vil kun tage dig 1 minut.Tak!

Er Pærer I Prisen No
Stil Moderne
Element Type Loft Lys
Mærke willlustr
Installer Style Overflade monteret

Skriv en anmeldelse

Gratis forsendelse Pistillo loft lys kreative daisy loft belysning hot sælger to størrelser

Gratis forsendelse Pistillo loft lys kreative daisy loft belysning hot sælger to størrelser

Forbindelse