Side Vindafviser Til Mitsubishi Pajero Sport 2008~ Ruder Udsmykning Styling Regn, Snavs Solbeskyttelse Tuning

Ny vare

kr133.15

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: paradigme 7 højttalere, lexus gs 300 saddam, keboard design etsy, paracord se emak, paracord gul rød, led-controller tp12, motorcykel blå taske, led-controller 2x3a, paracord reflevtive.

Beskrivelse Side vindafviser giver dig mulighed for at styre mikroklima i bilen i al slags vejr, regn eller sne. De forhindrer dug af windows, forbedre aerodynamik, og tilføje yderligere stilfulde elementer til det udseende af bilen. Deflektorer er udviklet ved at anvende moderne 3D laser scanning teknologier. Ved hjælp af en speciel scanner, en præcis tre-dimensionelle model af bilen kroppens overflade er dannet. På grundlag af denne model, geometri af deflektorerne sig selv, er udviklet på en sådan måde, atsikre maksimal passer til kroppen. Efter udvikling, hver type af deflektor er testet ved at installere det på køretøjet. Kun, efter at du har bestået de prøver, at produktet går på salg. Til produktion af vindafviser, moderne high-tech typer af sammensatte materialer anvendes: sprøjtestøbt polykarbonat og ark infusionspumpe. Disse materialer er stærke, fleksible, modstandsdygtig over for temperatur svingninger, udsættelse for sollys og kemiske reagenser, og bevarer deres egenskaber gennem hele processen.levetid. Deflektorer er fastgjort til overfladen af bilen kroppen ved hjælp af dobbeltklæbende 3M tape, der er kendt for sin pålidelighed og kvalitet. Vi bruger kun originale 3M selvklæbende tape af en specialiseret form, der sikrer maksimal vedhæftning til bilens lak.Høj-kvalitet til forbehandling af overfladen med disse produkter, der sikrer en stabil fiksering gennem mange års drift.

Kun originale certificerede produkter garantiservice i officielle tjenester med fragtmand til døren i 2-7 arbejdsdage i 50 byer

Specifikationer

Formål Side vindafviser, hvilken type Installation du dobbeltklæbende tape Materiale Plast Farve Sort (gennemskinnelige ) Yderligere oplysninger i Vejledningen er ikke fastsat ( til Stede i beskrivelsen). )

Produkt Billeder

Service Quality Assurance Alle produkter er certificeret til salg i Rusland. Levering er foretaget ud fra et lager i Nizhny Novgorod, af russisk Post eller SDEC service. Modtagelse af en ordre, Før du åbner en pakke i overværelse af en kurer eller post medarbejder, kontrollere den for skader. Returnering af produktet * Du kan returnere varen uden at give nogen grund inden for 15 dage efter modtagelsen.

* Om bevarelse af varemærke og integriteten af emballage, bortset fra, at departementet finder, at dette produkt er af ordentlig kvalitet, fra de lister, der er godkendt af Regeringen Beslutninger Nej 55 af 19.01.1998 og Nej 942 af 10.11.2011 (herunder Personlig hygiejne og pasning af produkter, strik, bordservice mv.), og den afdeling, der mener, at dette produkt er individuelt defineret egenskaber.

OPLYSNINGER, Arbejdstid, Log-tilstand: døgnet Rundt.

Support service åbningstider: 9: 00 til 22: 00 (Moskva tid)

Oprindelse RUC(Oprindelse)
Materiale пластик
Mærke Mapco

Skriv en anmeldelse

Side Vindafviser Til Mitsubishi Pajero Sport 2008~ Ruder Udsmykning Styling Regn, Snavs Solbeskyttelse Tuning

Side Vindafviser Til Mitsubishi Pajero Sport 2008~ Ruder Udsmykning Styling Regn, Snavs Solbeskyttelse Tuning

Forbindelse