For Vinkelsliber Udskæring Roterende Skive Værktøjer Af Høj Kvalitet Træ Slibeskive Disc Slibning Af Træ Af Slibende Boring Hjul

Ny vare

kr53.92

-37%

kr85.59

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: slibeskive, træ, metal sandpapir, power udskæring skive, skive nylon, slibe træ, vand slibning af træ, renere sandpapir, båndsliber hjul, flex skaft værktøj, messing tråd hjul vinkelsliber.

Slibeskive Holdbar Polering Danner Disc Tilbehør

Bullet Punkter: 1、slibeskive: slibehjul, der danner den disk, der er designet til at være installeret på en elektrisk vinkelsliber, som hurtigt kan fjerne materialer, og derved spare din tid og energi og opfylde dine forskellige behov.

2、Nem Betjening: Behagelig og nem betjening, er velegnet til hurtig fjernelse og forme, især i konvekse og konkave områder, der er specielt egnet til slibning buede dele.

3、Lang Levetid: Ekstremt modstandsdygtig over for belastning, varmebehandling og forkromning behandling, lang levetid.

4、Danner Disc: Den arbejdende overflade danner den disk, der er sammensat af hundredvis af meget skarpe tænder, som hurtigt kan fjerne spåner og er længere end hundredvis af sandpapir puder.

5、Forskellige Typer: To forskellige typer og størrelser er til rådighed, som skal bruges på ikke-metalliske materialer, især for træ, træ udskærings -, root-udskæring, poleret bakke med te og kaffe borde.

Funktioner:

1. Anvendelsesområde: Kompatibel med nogen om, 16mm/0.63 tommer blænde vinkelsliber, high-performance træ udskærings værktøj.

2. Slibehjul, der danner den disk, der er designet til at være installeret på en elektrisk vinkelsliber, som hurtigt kan fjerne materialer, og derved spare din tid og energi og opfylde dine forskellige behov.

3. Nyt design, behagelig og nem betjening, er velegnet til hurtig fjernelse og forme, især i konvekse og konkave områder, der er specielt egnet til slibning buede dele.

4.Ekstremt modstandsdygtig over for belastning, varmebehandling og forkromning, lang levetid.

5. De arbejder overflade danner den disk, der er sammensat af hundredvis af meget skarpe tænder, som hurtigt kan fjerne spåner og er længere end hundredvis af sandpapir puder.

6. Bør anvendes på ikke-metalliske materialer, der er specielt egnet til træ, træ udskærings -, root-udskæring, poleret te skuffe og sofabord osv.

Specifikation:

Materiale: kulstof stål 45

Størrelse:

Ydre diameter af arc sølv slibe-skive: ca 85mm/3.35 tommer

Blænde: ca 16mm/0.63 tommer

Planslibning disc sølv ydre diameter: ca 100mm/3.94 tommer

Blænde: ca 16mm/0.63 tommer

Packing Liste:

1*Slibeskive

Materiale kulstofstål 45
DIY-Forsyninger Andre
Oprindelse KN(Oprindelse)
Brug Polering Danner Disc Tilbehør
Slibende Korn Størrelser Andre
Størrelse 85/100mm
Mærke VAHIGCY
Model-Nummer Slibeskive

Skriv en anmeldelse

For Vinkelsliber Udskæring Roterende Skive Værktøjer Af Høj Kvalitet Træ Slibeskive Disc Slibning Af Træ Af Slibende Boring Hjul

For Vinkelsliber Udskæring Roterende Skive Værktøjer Af Høj Kvalitet Træ Slibeskive Disc Slibning Af Træ Af Slibende Boring Hjul

Forbindelse