2020 nye sokker lilla mænds bomuld sokker solid farve bryllup gave happy socks mænd

Ny vare

kr70.61

-32%

kr103.87

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: knæstrømper lilla, sok høj lilla, bryllup sokker passer, malta mænd, mænd sokker fyypiin, sok kvinder, sjove mand sok, cykel hydraulisk, kvinde sokcs, flammen sokker lilla.

Kære køber:vi er nødt til at lade dig vide.Vores varer er muligvis ikke de billigste, men vi garanterer, at vi kan give dig kvalitets produkter og tjenester.Efter at have modtaget produktet, vil du føle dig glad.hvis du har brug for.Vær venlig ikke at ignorere det.Tak!

Vi er professionelle cross-border e-handel sælgere.Vi fokuserer på produktion og salg.Fashion tendens farverige sokker.Stræber efter at tjene alle køber kunder, der har brug for det!Tak fordi du 1 Til Rusland kunder ,bedes du skrive dit fulde navn .hvis du ikke er fuldt navn ,vil du ikke kan modtage din pakke i dit land. 2 Vi leverer kvalitet og logistik service.Alle pakker vil blive sporet.Du kan kontrollere pakkens forløb til enhver tid. 3 Hvis du støder på problemer.Du er velkommen til at kontakte os.På grund af tidsforskellen problem.Nogle gange kan vi kan.Ikke svar til dig i den første tid.må ikke bekymre dig.Når vi går på arbejde, vil vi svare dig første gang.Vi sætter pris på din forståelse og tålmodighed, og ønsker dig en glad dag!

Sok prøve skærm

Model sokker vis

Kære køber.Hvis du modtager pakken.Er tilfreds med vores produkter.Husk at indsamle vores butikker.Bekvemt for næste ordre.Hvis dine kære og venner.Har brug for sokker.Vær venlig ikke at holde.Bemærk anbefale vores produkter.Mange tak for din støtte!Bedste velsignelse!

Detaljerede vaskeanvisninger. 1 temperatur ikke højere end 30 grader, 2 brug ikke blegemiddel, 3 hængende tør, 4 Må ikke stryges, ikke til rens,

Seksuelt Suggestive No
Sok Type Casual
høj Besætning
Materiale 80%bomuld ,17%nylon og 3%spandex
Mærke FYYPIIN
Model-Nummer 19-828
Størrelse OS 7-12 EUR 40-46
Køn MÆND
Sjofelt Billede No
Element Type Sok
Tykkelse STANDARD
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

2020 nye sokker lilla mænds bomuld sokker solid farve bryllup gave happy socks mænd

2020 nye sokker lilla mænds bomuld sokker solid farve bryllup gave happy socks mænd

Forbindelse