10.4" tesla stil lodret skærm Octa core Android 10 Bil GPS-radio, Navigation til JEEP Cherokee-2019

Ny vare

kr1 289.55

-24%

kr1 719.38

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: 3 model, radio tesla, garuda indonesia, jeep wrangler, albanske flag, 2 tommer 20w, cherokee kl, jeep grand cherokee wk2 bil, jeep kj, android bil radio.

Bemærkning:hvis din bil kommer med fabrikken Navigationen, bedes du kontakte os inden du bestiller!

Bil ansøgning:

passer til 2014-2019 Jeep Cherokee

Bemærk: lige passer til den bil med automatisk A/C

Produkt Beskrivelse

Funktion beskrivelse: Nem betjening bil Android 10 OS interface Digital panel 768*1024 HD-opløsning DVB-T, ATSC, ISDB-T digital TV-Modtager (ekstraudstyr) AM/FM-radio, 30 stationer forudindstillet hukommelse Støtte Spejl link-funktion med android-telefon Indbygget GPS, der er kompatible med 2D/3D-kort understøttede Kort understøttet: Route66, Sygic, Igo, Navigon, Papago osv.Android OSD Sprog:engelsk,tysk,spansk,fransk,italiensk,ungarsk,portugisisk,tyrkisk,russisk,hebræisk,arabisk ...40+ sprog, der Understøtter 4G: 4G dongle, der er udelukket Indbygget wifi kan få adgang til tusindvis af apps, spil på android marketplace Støtte OBD-II Bil Diagnostisk Scanner 1080P HD-Video display HD Bil DVR (valgfri) Touch screen kontrol To USB-stik på bagsiden(Max 32GB) Indbygget Bluetooth til håndfri telefonopkald, støtte telefonbogen, og A2DP Oprindelige Fabriksindstillinger Panel Design, Ingen gap efter installation Originale Rat Kontrol Kompatibilitet Originale ledningsnet og plug-kompatibilitet, ikke har brug for at klippe enhver tråd Oprindelige Knappen lyser, Farve, design, ESP og mekaniske anti-shock protection 4*45W effekt Justerbar lysstyrke/farve/kontrast 2 AV/AUX-indgang og 2 AV/AUX output Automatisk tilbage syn funktion til bakkamera

Særlig Meddelelse:

2. ekstra tilbehør pris:

MPEG-4 DVB-T Digital TV-modtager For Europeadd og Mellemøsten tilføje $80,

ATSC-MH Digital TV-modtager for USA, Canada og Mexico tilføje $80

ISDB-T Digital TV-modtager til Sydamerika tilføje $55

DVB-T2 Digital TV recevier tilføje 90 USD

Kabelført bakkamera tilføje $25

Trådløse bakkamera tilføje $30

Ekstern DAB+ recevier tilføje 40 USD

DVR kamera tilføje $55

OBD-II Bil Diagnostisk Scanner tilføje 15USD

Kontakt os kontakt Os i besked på engelsk.

Vores arbejdstid:

Kina-tid(GMT+8): mandag til fredag 8:30 til 6:00 pm.

Din e-mail vil blive dig svar indenfor 24 timer i vores arbejdstid, og inden for 48 timer i vores ferie.Salgs-Betaling:

1. Vi accepterer Alipay,Bank Overførsel,West Union,moneyGram og andre betalingsmetoder.hvis har brug for yderligere oplysninger,er du velkommen til at kontakte os,tak!

Fragt: 1. Vi sender til hele verden via UPS, DHL, FedEx, EMS, USPS(kun i USA), og andre fremskyndet kurerer med tracking nummer .

2. Produktet vil blive sendt inden for 2-5 hverdage efter klare betaling er modtaget, og transit tid vil være om 2-4 hverdage.

3. Normalt FedEx,UPS og DHL tage 5-7 dage , EMS tager 7-15 dage og USPS(kun i USA) tager 7-10 dage til at levere.Hvis der er nogen forsinkelse,kan det være forårsaget af dårligt vejr eller brugerdefinerede kontrol.Hvis du ikke modtager varen inden for 30 DAGE, bedes du kontakte os.

4. Vi vil vælge den mest økonomiske måde end ovenstående.Bemærk venligst, at vi sender til Rusland via EMS og skib til Sydamerika via EMS-for det meste .For nogle lande(Rusland,Brasilien,osv.), det tager lang tid for fortoldning.Vi er i stand til at påtage sig noget ansvar for eventuelle told forsinkelse.

5. gratis forsendelse, kan vi holde til højre, som kurer shipping,vi bruger, hvis din adresse er fjerntliggende område, er det nødvendigt at tilføje 35 USD ekstra for remote gebyr.hvis du ikke ønsker at betale, vi vil vælge andre shipping courier til at sende til dig.

6. Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse.Vi accepterer kun kontrolleret og bekræftet adresse.Sørg for din leveringsadresse er korrekt og leverance.Hvis du har brug for at ændre din adresse, skal du ændre det i først, før du betaler.

7. Vi er IKKE ansvarlige for NOGEN import skat, brugerdefineret afgift eller told forsinkelse.Hvis pakken vende tilbage til os på grund af køberen?s afvisning af at betale ovennævnte gebyrer, ville vi IKKE gensende pakken, indtil køberen fuldføre disse gebyrer og betale ALLE vende tilbage, og send omkostninger.Køber kan ikke annullere bestillingen eller anmode om tilbagebetaling, der er baseret på ovennævnte grund.

8. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe vores købere til for at Minimere risikoen for at betale skat af.Som er vores erfaring, at 90% kan nå frem til køber, uden at betale alle skatter, som angiver den vare, som eksempel eller en gave, men du kan stadig finde den pris, der er lavere end standard selv, at du er valgt til at betale told.

Garanti

1. Vi vil give Et-Års Garanti .Hvis en komponent fejler inden for garantiperioden, vil vi udskifte de defekte komponenter.Defekte varer skal returneres til inspektion før nogen garanti, vil erstatningen blive fastsat.Køber er ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger med garanti problem.

2. Sørg for at holde dit garantibevis for garantien.

3. Vores produkter er nøje testet og pakket før forsendelse.

4. ALLE installationer af dele og tilbehør til på den indvendige/udvendige af bilen anbefales at være gjort af nogen af dine lokale Kvalificeret bildele eksperter/enkeltpersoner, som KUN !

Tilbage

1. Vi tilbyder en ingen spørgsmål spørger returret.Inden for de første 7 dage, hvis du af en eller anden grund ønsker at returnere varen, så kontakt os og vi vil give dig en fuld refusion.Kun ubrugt, ubeskadiget og i original stand element kan være kvalificeret til en tilbagevenden.Køber er ansvarlig for tilbagevenden shipping gebyr.

2. Hvis du spørger for at få en tilbagebetaling i løbet af gyldig periode, vil vi tilbyde dig en refusion, uden porto gebyr.Forsendelse og håndtering, forsikring refunderes ikke i alle tilfælde.Vi er kun ansvarlige for en gang igen at sende regning for udskiftning på grund af fejl.

Om os Vi er Professionel Grossist for Bilen Elektroniske Produkter med 4 års erfaring i Kina, og vi laver også detailhandlen .Vi støtter i høj kvalitet med den rimelige pris.Ønsker vi, at gøre den glad forretninger med hinanden, og kan være den Langsigtede Partnere.Vi opretholder høje standarder for ekspertise Positiv Feedback og FEM STJERNER stræbe efter 100% kundetilfredshed! -Kontakt os for at resovle eventuelle problemer, før de forlader negativ eller neutral feedback eller en lav DSR(4 eller lavere), problemer kunne løses gennem en frendly måde.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Out Power 4*50W
Spænding 12V
OSD Sprog Spansk
Certificering FCC
TF/Micro SD-Slot 0
Mærke jiawale
Max Ekstern Hukommelse 64G
Din En Din
Opløsning 1024*600
Digital Media Format mp4
Interface USB
Operativsystem Android-10.0 OS
Særlig Funktion Støtte Rat Kontrol
Specielle Funktioner Radio Tuner
RAM 4G
Materiale Type Plast Og Metal
Element Vægt 5kg
Skærm Størrelse 10.4"
ROM 32G
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

10.4

10.4" tesla stil lodret skærm Octa core Android 10 Bil GPS-radio, Navigation til JEEP Cherokee-2019

Forbindelse